2012. április 29., vasárnap

Húha

Április 9-én csináltam a kinézetet. Azóta csak egy picit változtattam rajta (a háttérkép homályosabb lett, mert így jobban el lehet olvasni a szöveget), amúgy semmi.
Húha.
Ez tiszta rekord (amúgy nem. Szerintem a rekordtartó design a "sulikezdéses", vagy 3 hónapig az volt - az mellékes, hogy ez idő alatt tartottam a legnagyobb szünetem, úgyhogy a 3 hónapból 2 és fél alatt nem is blogoltam).
De amúgy tökre tetszik ez a mostani, meg minden, csak nincs egy vezető szín benne és ezt hiányolom.
Májusban szerintem csinálok egy újat - azért legalább havonta megváltoztatom. Az olyan ideális. Bár szerintem alapból nem kéne olyan gyakran, de hát ezt a blogot úgyse nézi senki, csak én, úgyhogy hadd csináljam már úgy, ahogy nekem tetszik!
És mi legyen majd a szín?... Kettő kéne, a zöld mondjuk, meg a... rózsaszínespirosas... izé. Kevernék olyat, de nem lehet. Talán valami ilyesmiforma. Csak erősebb. És rózsaszínesebb. Oké, nem épp ilyen.:"D
A blogcím Orchidaceae lesz, ami "orchideá"-t jelent.
Az orchidea tökre szép virág. Lyly szerint a legszebb - ezért a kedvence. Nekünk is van itthon legalább fél tucat, mert a Corában meg az ehhez hasonló nagy bevásárlóüzemekben csomószor akciósak, és akkor anya felvásárolja őket. Ajándékba is gyakran adunk orchideát. Olyan egyszerű virág, de bájos. Tanultuk, hogy a trópusokon nő, de persze ma már amellett még minden második család házában is virágzik orchidea.
A képen lévő színe kicsit hasonlít ahhoz a színhez, amit kiemeltem. De nem, nem olyat akarok. Azért ezt a képet raktam be, mert szép. Nem ilyen színű design-t akarok.
A jövőbeli kinézetem színe inkább olyan, mint középtájt az erősebb rózsaszín részek, csak pirosasabb árnyalatú. De az mindenképpen jobban hasonlít.