2012. július 4., szerda

Ebéd előtt

Anya grillezett húst csinál, meg hja nélkül főtt krumplit valami fűszeres szósszal. Elég finom!!
Aztán torta, és ajándékok... Na vajon mit kapok? Sims. Ennyi. Már mint ennyit tudok.:D

Ahhj, annyira kár, hogy innen nem tudok TFM-ezni... A gépemnek meg valami baja van, úgyhogy nincs is itthon... Maradt anyáék gépe, ami meg nagyon laggol. De a netbookhoz képest egyáltalán nem. Huh, ennek több mint egyperces strart laggja van....:o Eléggé ledöbbentem, hogy nemcsak beért már az első 10, mire mozoghattam volna, de el is tűnt szegény egerem, mert túl sokáig nem mozdultam. Aztán, mikor szerencsésebb voltam, akkor életben maradtam, bár akkor sem bírtam semmit csinálni, wj-zni sem...:S Az volt vicces, hogy konkrétan rajtam kívül 2 low szenvedett ugyanott, ahol én, a többiek mind továbbjutottak már. Ciki, ráadásul a 2k firstes karimmal, Lexivel voltam...
Ja, az is vicces volt, hogy valami "Kismagus" vagy ki a tököm váltig állította, hogy Lexivel a testvérem játszott, azért pro. AAAAAAAAAASD. -.- Hát igen, vannak, akik nem tudnak veszíteni. Mellesleg a gyereknek 200 firstje (se?) volt, és csukott szemmel is leelőztem volna, csak éppen elegem lett és elhúztam.
Nagyon sok gyökérre lehet ott találkozni, valamiért TFM-en mindenkinek kinyílik a pofája.:D Vicces. Mindegy, én szereztem (eddig!) 18 firstet, aztán a maradék 22-t összeszedem délután, durván estig. Elleszek vele.
Főleg, hogy nincs gépem, nem is tudnék igazándiból semmit sem csinálni. Szarügy. Így jár, aki gépfüggő - beledöglik, ha nincs a közelében a 12032 magos, hipergyors gépe, amin persze le van töltve a TFM, és ami persze cseppet sem laggol. Egyáltalán nem!!

Ahh, a gépemet akarom!
Annak nagy a képernyője, gyorsan tudok wj-zni, nem laggolok és szeretem. <333333333
Ja, és tudok közben zenét hallgatni.

Megyek ebédelni.!!