2012. július 12., csütörtök

Lidiszülinap

Tegnap, azaz kedden volt Lidi szülinapja. szerveztünk neki egy ilyen meglepetés buli-szerűséget.
Négykor volt megbeszélve a találkozó, de mindenkinek egy kicsit hamarabb kellett (volna) érkeznie. Engem anya átvitt 3-ra Pankáékhoz, tőlük elindultunk a Tűztoronyba, durván fél 4-re odaértünk.
Persze mi voltunk az elsők, de mindegy, gondoltuk, nemsokára megjönnek a többiek.
Hát, nem jöttek.
3:40-kor hívtuk fel gabit, aki azt mondta, hogy "mindjárt ottvan". Nos, nem tudni, hogy értette, mert 4:55-kor érkezett meg Boróka, és ő addig még nem tolta oda a képét. Boróka nagyon viháncolt, meg mondta hogy bocs a késésért, mi meg tájékoztattuk, hogy még ő érkezett majdnem a leghamarabb. Elég gáz.
Végül mi 4-en bementünk a Tűztoronyba, leültünk egy jó helyre, hogy majd a későbbiekben mindannyian elférjünk ott. Nemsokára megérezett gabi, és végül Hanga is. Ott várakoztunk és beszélgettünk, amikor egyszer csak belépett Lidi és az anyukája. Lidi szerintem meglepődött, nem is kicsit.:):):):)
Aztán Lidi anyukája lelépett s hagyott minket beszélgetni. Két órán keresztül tök jól elvoltunk, mindenki mesélt a nyaráról, hogy hogyan telt, meg filmek és persze a szokásos kibeszélés...:)
Boróka kicsit fura volt, a beszélgetés alatt vagy háromszor közölte, hogy két nap múlva találkozik a pasijával. Nem mintha bárki kérdezte volna tőle.:) A haját meg direkt oldalra tette, hogy a szabadon maradt nyakán látszódjon a lila folt, merthogy neki a pasija kiszívta a nyakát... Magamban leszögeztem, hogy Bróka nem normális, és ennyi.
Két óra után mentem haza, a többiek is akkor indultak el (kivéve Borka, aki durván másfél óra után lelépett).
Hát, íy telt Lidi szülinapja. Ja, és a Tűztoronyban lejtszották az alma együttestől a szülinapos dalt, nagyon vicces volt.:DDD azalatt hozták be Lidi tortáját, ilyen ribizlist. kicsi volt, de azért egész jó, bár nekem túl édes. Meg közben ittunk shake-t is (én vaníliásat). Végül minden számlánkat Lidi anyukája rendezte, hát, nem irigylem.:DDDD

Ennyi lenne. :)