2012. szeptember 8., szombat

Fontos. Vagy mégsem?

Egészen sok idő maradt ki, ha az eseményeket nézzük...

  1. Elkezdődött a suli! Eddig egy hetet tudhatunk a hátunk mögött, és én már most iszonyatosan elfáradtam. Nem bírok felkelni, nincs kedvem tanulni, az órákon unatkozom, semmi nem köt le... Legalább a többiek ott vannak nekem, bár az új csoport miatt még ezt sem mondhatom egészen magabiztosan. A mostani társaság meglehetősen lapos, a többiek feltűnően utálják egymást, és senkihez nincs kedvem odamenni, mert az a másik társaságnak nem igazán tetszik. Röhejes.
  2. Németóra. Már most nem értem. Szégyellem magam, és fáj is, mert ez valahol az én kudarcom, de nem tudok mit csinálni... Valami visszakérdezős cuccot kéne nagyon is tudni, de én nagyon nem tudom! Az a baj, hogy..(*leszedtem a teregetőt és nem emlékszem, hogy mit akartam írni:S*)
  3. Tesi. Norbi tábornoké a mi osztályunk, Erika nénié a b-sek. Haha, megszívták!! Nekünk Coopert sem kell futnunk hahahahahahha! Mondjuk 7. órában a tűz napon a betonon fekvőtámaszozni sem éppenséggel kellemes dolog, teszem hozzá. Meg 10 kört futni 10 perc alatt JÓVICC. Túl sokat feltételez rólunk...lesétáltuk az egészet.
Van még de nincs kedvem leírni:(