2012. november 4., vasárnap

Megvolt a megfelelő belépőm:D

Nem ma történt a dolog, hanem két nappal ezelőtt, azaz csütörtökön, ha jól emlékszem, délelőtt. Nem azért most írom le, mert így drámaibb, szíven ütőbb, összetettebb és tragikusabb - csak azért most, mert egyszerűen per pillanat van hozzá kedvem és hangulatom. Semmi több, nincs rejtett hátsó szándékom, és titkos üzenetem.
Haha, még ha én olyat tudnék is elrejteni.. jó vicc.

Összetett helyzet. Na jó nem, de így olyan jól hangzik.
Összetett helyzet, összetett karakterek, összetett esemény. Minden annyira kiismerhetetlen. A gesztusok összekeverednek, a szálak szétválnak és újabbak fonódnak, mindeközben pedig a történet közepében ott áll Lexi, tanácstalanul, magára utalva. Ott áll a "harmadik", és ott áll mindenki, aki csak számít egy aprócskát is az egész kavalkádban. Mindenki számít, mert mindenki egy külön elmének számít, aki felfogja és értelmezi a látottakat(olvasottakat). Összevisszaság. Kiigazodni lehetetlen.
Hogy lehet, hogy valaki fél mondattal is eléri azt, amit más hosszú idő óta, óvatosan közelítve próbál? Hogy lehet valami az egyik félnek játszi könnyedségű, míg a másiknak komoly és bonyolult? Kiigazodni lehetetlen.
Pedig mennyien próbálnák, próbálnák, de drága 12 éves kis fejecskéjük még túl éretlen eme kacifántos tényekés gesztusok értelmezéséhez és befogadásához. Ezzel ellenben az én 15 éves elmém már kellőképpen fejlett, túlterhelhető és mindent észrevesz.
És én ezt ki is használom!
Rohadtul kihasználom.

Rendben, akkor elmondom egyszerűbben és viccesebben. Mert ha belegondolok, (számomra) iszonyat vicces.:D:D:D Oké, mindig is fura humorom volt, mondhatni, mindenen képes vagyok nevetni. Hm. Tényleg fura.
És imádom a saját vicceimet, amiket senki nem talál viccesnek.:3

Szóval. Csütörtök délelőtt úszóverseny miatt egész nyugalom volt itthon. Mondjuk anya nem ment el, de nem zavart, lenn főzött. Persze ilyenkor gyakran felnézek tfm-re.:) Most is így tettem. Csak úgy unalomból (sok halálosan szar vámpíros map._.) beütöttem a chatbe hogy /profil Fegyenc és csodák csodája, kihozta a profilt! Mondom én: hm online? biztos a braziloknál nyomul.. Aztán tényleg nem azért, hogy keresem, de  átmentem vanillára, és csodák csodája, na ki volt ott... Persze, hogy Fegyenc. Már meg sem lepődök, mintha vonzanám (a bajt?:S).
Gondoltam, ne rontsunk ajtóstul a házba, vagy mi. Nem, dehogy. Négy-öt mapon keresztül csak megfigyeltem. Mindent Fegyenc nyert, persze, persze, MÁR MEG SEM LEPŐDÖK. Viszont. Volt ott valami kiscsaj, ha jól emlékszem, Kakaoforever volt a neve, átlagos(an szar) profil, 17k sajt, 700 win, asdAsdasdas-daS_.daS-das Na, ő mindig második volt. Próbált beszélgetni, gj-zgetett, szegény, már én is megsajnáltam, annyira próbálkozott, eredménytelenül (valójában cseppet sem sajnáltam, még szánalomból sem, inkább kárörvendő voltam).  A regeteg 16-os pont miatt hamarosan Fegyenc lett a sámán. Na, én akkor lendültem akcióba, feltámadtam hamvaimból és hirtelen nem lettem afk (nem mintha addig az lettem volna..de pssszt!). Fogalmam sincs hányas mapról van szó, két oldalt egy-egy oszlop, középen víz. Mind átmentünk a túloldalra, felszedtük a sajtot, de a víz miatt nem tudtunk visszajutni. Kakaocska valami olyasmit gondolhatott, hogy végre Fegyenc a sámán, így ő lesz a win, és persze mindezt közölhetni is a chatbe, húha, talán egy életre szóló barátság fogja kezdetét venni. Aha, csak nem számolt Lexikével.
Fegyenc közölte, hogy maradjunk ahol vagyunk (mintha bármerre elmehettünk volna..), és nekem leesett! Igen, beugrott,hogy a toteme egy ilyen hosszú, deszkákból álló..na. 3-4 deszka egymás mellett, mint valami híd. Tudtam, hogy azt fogja kirakni.
És tényleg! Ugrottam előre, ellenben a többiekkel (és Kakaócskával), mert nekik fogalmuk sem volt arról, mi lesz. Haha a sok naiv. Persze fél méterrel nyertem. Míg futott az egér, autorunba tettem, és írtam, hogy tudtam!. Erre ő azt hogy grat.
Emlékeztem a totemedre:D, tettem hozzá.
Szóval ezek szerint te megfigyelsz engem?, kérdezte (sámán volt már mindenki bement, csak ő nem, mert ezt írta, szóval mindenki ezt nézte, mikor végre leírta és bement.
Most lebuktam, feleltem.
Report, közölte. Mindenért report jár már.:D:D:D

Naaaaagyon vicces volt. Kakaócska egy éven át próbálkozott eredménytelenül, én meg berobbantam és máris a középpontba kerültem. Talán a profilom miatt? Meglehet.:)
Én minden esetre nagyon jól szórakoztam, és olyan rohadtul győztesnek éreztem magamat.:')