2013. május 22., szerda

TEGNAP - Annyiszor volt már


Ez a blog lassan két éve, hogy létezik. Semmi okom nem volt, hogy létrehozzam, és máig semmi okom nincs arra, hogy akár egy szót is írjak.
Két év alatt változnak a dolgok. Én is változom, minek tagadnám le. Ezzel együtt pedig változik a kedvem, hogy mikor van kedvem írni, és néha hónapokig nem marad fenn semmi arról, hogy éltem vagy sem, mert épp olyanom van akkor. Aztán minden visszakattan, mert egyszerűen megváltoznak a dolgok.
Két év alatt sokszor abbahagytam.
Két év alatt sokszor újrakezdtem.
Két v alatt számos alkalommal leírtam, hogy mennyire nem érdekel senki és semmi, magamnak írom, volt, hogy le is tiltottam, csak én láthattam, mert igazából más célom nem is volt. Nem vagyok akkora egyéniség, hogy a "hülyeségeim" bárkit is érdekelnének, nem csinálok őrült és őrülten vicces dolgokat, videókat, amiken idétlenül vigyorgok, és hasonlók.
Őszinte leszek, nem fogok még egy ilyen témájú postot írni, mert már van elég, ha valakit érdekel, keresse vissza, engem személy szerint egyáltalán nem érdekel, és nem fogom folytatni ezt a témát, leírni azt, amit már annyiszor leírtam.
Röviden és tömören: akkor írok, amikor én szeretnék, annyit, amennyit én szeretnék, és olyan stílusban, ahogy csak akarom. Most éppenséggel szépen, de van hogy semmi kedvem.
Nem akartam és nm is akarok most sok mindent összenyavalyogni, úgyhogy abbahagyom. Bb Dori:)