2015. január 4., vasárnap

Vásárolnék

Holnap, ha már úgyis Gödöllőn vagyok, elintézek pár dolgot.

Könyvtár. Visszaviszem a tündéres könyvet, és kiveszek valami mást. Lehet, egy-két kötelezőt is el kéne olvasni, ezt még át kell gondolnom. Oké, elolvasom, de ki kell vennem a Sirályt, mert nincs meg nekem. A másik viszont igen, talán már ma este belekezdek.

Dm. Hogy mi kell? A vicc, hogy csak az angol nevét tudom. Serum, amit én ilyen arcfeszesítő, korai ráncmegelőző folyadéknak gondolok, és esténként pár csepp is elég belőle. Eye cream, mert egyszerűen nincs itthon, és mert nem akarok a szememre testápolót tenni lol. Hidration creme, bár van itthon, de szerintem nem ér sokat, bár ez az utolsó helyen áll fontosság szempontjából. De ha esetleg találnék egyet, ami akciós..

Tesco. Kínai tésztát akarok csinálni, amihez kell kínai tészta. Zseniális.Csak tudnám, hol lehet olyat venni. A többi, pl szójaszósz, meg hasonlók még egészen a "beszerezhető"kategória, de ez a tészta fogalmam sincs, hol kapható. Lehet, hogy a Tescoban nincs is. Nem tudok viszont a közelben olyan helyről, ahol valószínűleg lehet venni kínai pirított tésztát. Majd körbekérdezősködök, aztán hátha. Remélhetőleg az ilyen nagyobb üzletekben lehet kapni, végül is ott annyi hülyeség van, hátha akkor már ilyen tészta is. Anya talált a szekrényben üvegtésztát, de nem emlékszik honnan van, pechemre.

Tényleg el kéne kezdenem házit írni.