2015. január 25., vasárnap

Végre kezdtem/kezdek magammal valamit

Ott kezdődött, hogy nagyon idegesített mennyire elhanyagoltam magam mostanában.Úgyhogy tegnap este rendbe tettem a lábam..az egyiket. Esküszöm kegyetlen volt. Ma reggel pedig a másikat is, és végre embernek érzem magam, kiszedtem a bajszom, meg hajat mostam, arctisztítás+pakolás, bár ezeket gyakrabban is használhatnám.

És azóta esküszöm jobban érzem magam. Még úgy is, hogy a lábam nem is látom, ha szőrös, de maga az érzés. A zsíros hajam se látom, de azért eléggé viszketős érzés már végén. Basszus nem tudok írni 

Elhatároztam, hogy jógázni fogok. Majd ma este, asszem ez nem ilyen leizzadós sport, úgyhogy akár elalvás előtt is, de lehet utána még zuhanyok egyet.

Matekot kell még tanulnom, mert holnap doga, és muszáj 5-öst írnom. Úgyhogy nem lesz egyszerű, de azért erőlködni fogok ma délután.

Aztán ha tanultam, megnézem a 2,5 órás Death Note filmet, annak emlékére, hogy egy hete kezdtem el nézni, az más, hogy 3 nap alatt be is fejeztem. Lehet nem lolozok ma, amúgy is besértődtem, mert 10 promo meccsből 8-at nyertem és s2-be dobott be ..

Most pedig meggyújtok egy gyertyát, és nekikezdek a fantasztikus mateknak. Álom lesz, csak be ne aludjak közben.

Bye, Dori