2015. február 3., kedd

új design

Próbáltam valami normálisat csinálni, persze megint (még mindig) befordult vagyok, nem a death note miatt, csak úgy alapból, net eltiltás, unalmas suli, depresszív animék .. ezeknek köszönhető a szar kedvem, de persze semmivel nem állok le, még csak az kéne!

csak úgy unatkoztam és gagyinak találtam az előző kinézetet ezért csináltam a mostanit. van rajta még mit finomítani meg midnen, nem tökéletes de most nincs többre időm.

semmi erőm elkezdeni leírni hogy megint mi volt amíg kimaradtam, mert sok midnen, és esküszöm leszarom már mi történika suliban, ki kit beszél ki meg kinek mi a nyomora, senki nem érdekel, kurva érzéketlen lettem mostanában, és csak befekszem az ágyamra és nézek valami animét aminek olyan szomorú-idegesítő hangulata van, hogy megint lerágtam az ujjaim és jobban parázok alattuk mint egy matekdoga közben.

koreait tanulgatom, végre megtanulok igéket ragozni .. így össze fogok tudni rakni egy normális mondatot, mert eddig még mindig nem vagyok erre képes. már tényleg nagyo várom mert eddig olyan haszontalannak érzem magam.

na kb ennyi lenne, időm sincs meg valahogy energiám sem, talán nem kéne minden nap 11kor lefeküdni, tényleg kezdek kimerülni

bb D