2015. június 6., szombat

Új design

Lassan több ilyen című bejegyzés mint lesz, mint bármilyen más együttesen, ugyanis ott tartok, hogy többször írok a "nagy visszatérésemről", mint.. bármi másról?

Az elveim továbbra is ugyanazok, mint amiket már egyszer leírtam a Helyzetjelentéses bejegyzésemben. Nem sok minden változott azóta, hogy őszinte legyek, szinte semmi, csak az időjárás lett melegebb. Én magamat még mindig ugyanannak érzem.

Néha rám jön ilyen mánia, hogy egy bizonyos stílusú ruhákat szeretnék hordani. Virágos, lányos ruhákat, ami japánban szinte átlagosnak számít, itthon meg kitűnnék vele. De van, akinek egyszerűen annyira jól áll, hogy én is ennek akarom szentelni az életem.

Hétfőn megyünk vásárolni anyával, majd nézek egy-két szép ruhát. Igazából E-bay-ről is rendelünk majd jó néhány dolgot (pofátlanul olcsó áron), ami kb. a szülinapomra fog megérkezni, úgyhogy örülünk ennek is.

Ma egyébként nem voltam fenn Interpals-on, de leszedtem egy alkalmazást a telefonomra, és egyfolytában jönnek az értesítők az új üzenetekről, ami rendkívül idegesítő. Nagyrészt emiatt nem volt kedvem felmenni. Mert vagy 20 "Hi, how are you" üzenet vár, amikre nincs kedvem ugyanazt elküldeni százszor. És csak csávók írnak.. Majd én akcióba lépek haha.